Noticies i activitats de la categoria: DEBAT 'CATALUNYA SOCIAL'

La Taula reclama que l'acompanyament a les persones que surten de la presó sigui una prioritat.

27/02/18

El preu de l'energia té incidència sobre el benestar, tant en l'àmbit físic com psicològic. 

23/10/18

L'informe de la Taula del Tercer Sector aborda l'origen de les famílies monoparentals, els diferents perfils (circuits d'entrada i sortida) i analitza en xifres la situació de les famílies monoparentals a Catalunya en diversos aspectes: habitatge, treball, salut, soledat i xarxa social, migració i repercussió en la vida dels infants. 

És imprescindible inscripció prèvia.

12/12/17

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, que agrupa 35 federacions que representen més de 3.000 entitats socials, ha presentat aquest dimarts a l’Ateneu Barcelonès l’informe ‘Ocupació de qualitat: una resposta al fenomen dels treballadors i treballadores pobres’. La doctora i professora titular d’Economia Aplicada a la Universitat de Lleida, Maria Àngels Cabasés, i que ha coordinat l’informe, ha estat l’encarregada de presentar-lo. 

El 2016 el nombre de “treballadors pobres” va créixer en quasi 30.000 persones.

L'esdeveniment s'ha cancel·lat.

04/07/17

L’informe  de la Taula del Tercer Sector Social posa de relleu les dificultats amb les que topen les entitats socials a l’hora de dur a terme exitosament el projecte de convertir habitatges ja construïts i buits d’entitats financeres i grans tenidors en un parc de lloguer social estable en el temps, i especialment el destinat al Tercer Sector Social.

La població de més de 65 anys s’incrementarà un 32% a Catalunya en 15 anys.

És imprescindible inscripció prèvia.

Pàgines