Noticies i activitats de la categoria: ESMORZAR COMUNICACIÓ

Morros ha explicat com s'organitza, entre d'altres, la redacció d'informatius de RAC1.

31/10/13

El redactor en cap de '20 Minutos, Toni Ayala va ser el convidat del IX Esmorzar de comunicació de la Taula del Tercer Sector.

El director de ‘8 al dia’ ha estat el convidat del VIII Esmorzar de comunicació de la Taula del Tercer Sector.

08/05/13

Representants de les entitats membres de la Taula del Tercer Sector van assistir el dia 8 de maig al VIII Esmorzar de comunicació de la Taula del Tercer Sector que va tenir com a convidat el periodista Josep Cuní.

20/02/13

Representats de les 32 entitats membre de la Taula del Tercer Sector van assistir al VI Esmorzar de comunicació de la Taula del Tercer Sector que va tenir com a convidat a Xevi Xirgo, director d'El Punt Avui.

28/06/12

El subdirector de El País Catalunya, Francesc Valls va ser el convidat al V Esmorzar de comunicació de la Taula del Tercer Sector que es va celebrar el 29 de juny. Durant la seva intervenció, Valls va lloar i agraïr la tasca de les entitats socials del país, qualificant-les de “incòmodes perquè denúncies les mancances del sistema”.

09/05/12

El subdirector de La Vanguardia, Miquel Molina va ser el convidat en el IV Esmorzar de comunicació organitzat per la Taula del Tercer Sector que es va celebrar el passat 9 de maig a l’Hotel Catalonia Plaça de Catalunya de Barcelona.

19/12/11

El passat 19 de desembre el director de El Periódico de Catalunya, Enric Hernández va ser el convidat del III Esmorzar de comunicació. Hernández també va estar acompanyat pel subdirector del diari, Bernat Gasulla.

06/07/11

El 6 de juliol, la directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas va ser la convidada del segon esmorzar de comunicació de la Taula del Tercer Sector.

03/02/11

El 3 de febrer, el director del diari Ara, Carles Capdevila va ser el primer convidat dels ‘Esmorzars de comunicació’. Un nou espai de trobada per tal d’aprofundir i debatre com es poden millorar els temes socials en els mitjans de comunicació de Catalunya.