Noticies i activitats de la categoria: IV CONGRÉS DEL TERCER SECTOR SOCIAL

178 ponents, 2.018 participants, 80 debats i presentacions, 62 estands, 32 visites a entitats, 40 projeccions de vídeos, 2.562 tuits, 36 notícies a TV, ràdio i diaris... aquestes són algunes de les xifres del IV Congrés clausurat el passat 29 de novembre.

El Manifest final del IV Congrés del Tercer Sector Social, llegit en l’acte de cloenda, planteja les principals demandes del sector.

També hi ha preus reduïts per a les entitats federades, per a voluntaris, jubilats, aturats i estudiants, i descomptes per a grups. Us esperem el 27-28-29 de novembre al IV Congrés del Tercer Sector Social. Consulta el programa.

El 27, 28 i 29 de novembre milers de representants de les entitats socials catalanes debatran conjuntament sobre com podem “Avançar en igualtat i drets socials”.

 

A partir de l'octubre es faran públiques quines propostes es presentaran en el IV Congrés.
 

Coincidint amb el 10è aniversari de la Taula del Tercer Sector, s’han obert les inscripcions del IV congrés al Tercer Sector Social.

29/11/13

La Taula del Tercer Sector Social de Catalunya ha organitzat el IV Congrés del Tercer Sector Social els dies 27 i 28 de novembre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (Fòrum) sota el lema ‘Avançar en igualtat i drets socials’. Hi han participat 2.000 persones i hi ha hagut una alta presència institucional.

IV Congrés

Se celebrarà sota el lema 'Avançar en igualtat i drets socials' al CCIB.