Recursos per entitats

14/10/20
Programa de formació
30/09/20
Eines per millorar en temps de crisi. Informe diagnòstic sobre l'estat de l'avaluació al Tercer Sector Social
El document recull els resultats d'una enquesta que aprofundeix en quin és l'estat de l'avaluació al tercer sector i, en conseqüència, quins recursos i serveis dissenyar d’acord amb les propostes de millora expressades per les entitats. L'informe inclou un apartat de conclusions i recomanacions per promoure la pràctica de l’avaluació en el tercer sector social.
29/09/20
Codi ètic de la Taula del Tercer Sector
El document és una eina comuna que permet vetllar perquè l’ètica i el bon govern estiguin presents en la gestió de l’entitat i en la relació entre les entitats membres i amb altres entitats i actors de la societat civil i de l’Administració.
25/05/20
16 mesures de la Taula del Tercer Sector per fer front a la crisi de la Covid-19

La Taula proposa 16 mesures per superar els efectes causats per la pandèmia. L'objectiu és que siguin incloses dins el Pla de Recuperació Econòmica i Protecció Social que està treballant el Govern de la Generalitat de Catalunya. 

19/04/20
L’avaluació al tercer sector social. Reptes i propostes de millora a partir de l’anàlisi de casos
El document identifica els principals reptes que afronta el tercer sector social per introduir l’avaluació de forma sistemàtica en el si de les diferents entitats que en formen part a través d’una anàlisi de casos recollits a partir de l’acompanyament realitzat a 10 entitats socials en diferents àmbits d’intervenció.

Pàgines