Recursos per entitats

05/03/15
Nota de premsa - La Taula ha presentat les 60 propostes a l'Alcalde Trias per al proper mandat
  • Ho ha fet durant la 4a.trobada anual de l’Alcalde amb els presidents de les 33 federacions que conformen la Taula del Tercer Sector.

Ho ha fet durant la 4a.trobada anual de l’Alcalde amb els presidents de les 33 federacions que conformen la Taula del Tercer Sector. - See more at: http://www.tercersector.cat/noticies/la-taula-ha-presentat-les-60-propos... ha fet durant la 4a.trobada anual de l’Alcalde amb els presidents de les 33 federacions que conformen la Taula del Tercer Sector.

La Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, ha presentat aquest dijous a l’alcalde de Barcelona Xavier Trias el document ‘Més esforços contra la pobresa i les desigualtats’, que recull un conjunt de 60 propostes de les entitats socials de Catalunya per als nous consistoris que sorgeixin de les eleccions municipals del proper 24 de maig.

08/01/14
'El 33 estrena nous capítols del programa social ‘Latituds’

El programa Latituds torna avui al 33 (23.00h) amb nous capítols dedicats als drets humans i el desenvolupament social. Per a aquest tercer any en antena el programa té previstos episodis dedicats a temes com els veïns solidaris, elsefectes de la crisi en la salut mental o les cooperatives que atenen persones.

20/11/13
'Càmera, llums, interacció! Manual de comunicació associativa en temps 2.0'

L'objectiu és transmetre a les associacions la importància de la comunicació avui en dia, tant interna com externa, i que aquesta pugui ser planificada a partir de la realitat de cada entitat. El manual combina continguts teòrics, articles, enllaços, propostes d'exercicis i pràctiques reals dutes a terme per associacions d'àmbits ben diversos.

16/10/13
'Mitjans de comunicació i adopció'

Benestar Social i Família impulsa conjuntament amb altres institucions públiques i associacions una millora del tractament informatiu de les adopcions.
S’ha presentat el document de consideracions “Mitjans de comunicació i adopció”  fruit de les reflexions d’un grup de treball creat pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya.

15/07/13
'El discurs mediàtic sobre la immigració a Catalunya: Reflexions per a la consecució d’un llenguatge inclusiu'

Primer dels dos documents elaborats per la Mesa per la Diversitat en l'Audiovisual, els quals estan adreçats fonamentalment als mitjans de comunicació amb l’objectiu d’analitzar les expressions que actualment s’utilitzen a la ràdio per definir les minories ètniques, la immigració i la població estrangera.

Pàgines