Recursos per entitats

22/10/15
Guia 'Universitaris que col.laboren amb entitats socials, en el marc de la seva activitat acadèmica'

La guia, per tant, pretén orientar i sensibilitzar els universitaris perquè a l'hora de planejar un període de pràctiques, fer un treball de fi de grau o de màster, pensar un projecte d'aprenentatge servei, o organitzar el doctorat, tinguin en compte la possibilitat que aquesta activitat pugui esdevenir útil per a una entitat social. I de l'altra, pretén donar a conèixer a les entitats socials aquestes diverses modalitats de col·laboració, perquè aprofitin els avantatges que pot suposar de resoldre determinades necessitats de l'entitat per mitjà de la col·laboració acadèmica de joves universitaris.

10/02/15
Guia online sobre la regulació laboral de les persones amb discapacitat a l’empresa ordinària

La publicació compta amb més de 30 preguntes i respostes que repassen la vida laboral de la persona. El document ha estat elaborat per la unitat de Dret del Treball i la Seguretat Social de la UAB.

15/12/14
Guia 'Transparència i qualitat de la informació de les entitats sense ànim de lucre'

Ofereix a les entitats sense ànim de lucre criteris i indicadors que els permetin avaluar la trensparència i la qualitat de la informació de les seves pàgines web.

12/11/14
Guia 'Acollir projectes d'Aprenentatge Servei en entitats socials'

Guia adreçada a les entitats socials per mostrar eines de com acollir projectes de Servei Comunitari en alumnees d'ESO i a la universitat.

31/07/14
'Pobres treballadors'

La crisi ha fet estralls no solament amb un augment històric de la xifra de desocupats, sinó també dels treballadors pobres. Les retallades salarials han incrementat un 23,9% el nombre d'empleats en risc de pobresa, fins a situar-lo en 543.000 persones ocupades, segons un informe de la UGT de Catalunya.

Pàgines