Recursos per entitats

19/04/20
L’avaluació al tercer sector social. Reptes i propostes de millora a partir de l’anàlisi de casos
El document identifica els principals reptes que afronta el tercer sector social per introduir l’avaluació de forma sistemàtica en el si de les diferents entitats que en formen part a través d’una anàlisi de casos recollits a partir de l’acompanyament realitzat a 10 entitats socials en diferents àmbits d’intervenció.
20/12/16
Document posicionamiento Vivienda (EAPN-ES 2016)

Posicionament sobre habitatges social de EAPN-ES (Xarxa Europa de Lluita cotra la Pobresa a Espanya). Dicument publicat el desembre de 2016.

25/07/16
III Pla de Suport al Tercer Sector Social

Text íntegre del Pla de Suport al Tercer Sector Social signat entre el President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont i el president de la Taula del Tercer Sector, Oriol Illa. El Pla inclou 32 mesures que han de contribuir a la millora i enfortiment de les entitats socials catalanes.

26/01/16
Dossier 'La contribució del Tercer Sector al lloguer social'

El Tercer Sector necessita 770 habitatges socials abans de 2 anys per poder atendre els col·lectius més vulnerables. Reclama més diàleg i facilitats a les entitats financeres, que han reconegut que tenen 45.000 pisos buits a Catalunya. Els acords amb Administracions i la cessió per part de particulars són altres vies possibles. El dossier es va presentar a l'Ateneu Barcelonès en un nou debat del cicle 'Catalunya Social'.
 

22/12/15
Informe 'El Tercer Sector de Acción social 2015'

Informe sobre la situació de les entitats socials de l'Estat.

Pàgines