Recursos per entitats

29/09/20
Codi ètic de la Taula del Tercer Sector
El document és una eina comuna que permet vetllar perquè l’ètica i el bon govern estiguin presents en la gestió de l’entitat i en la relació entre les entitats membres i amb altres entitats i actors de la societat civil i de l’Administració.
14/10/15
Conferència 'Oportunitats actuals de col·laboració entre empreses familiars i entitats del tercer sector en una societat en transformació'

Pronunciada pel president de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, Oriol Illa en la inauguració de la Jornada sobre les Relacions entre Empreses i Organitzacions No Lucratives: Reptes de responsabilitat social i desenvolupament del capital humà organitzada per Respon.cat.

14/05/12
'Reducción de la pobreza: ¿Romperán su promesa los estados miembro?'

Aquest número de la revista AntiPobreza sobre el futur del Fons Estructurals explica la història de com els Estats membre estan predisposats a trencar la promesa que van fer quan van acordar l'objectiu de pobresa de la UE.
 

30/03/11
La Governança i l'experiència de l'acord: Reflexions

Document de suport de la ponència de José Manuel Fresno a la Jornada del 30 de març del 2011 de l'Acord ciutadà per una Barcelona inclusiva.