10/05 - Jornada 'La nova directiva europea i la concertació de serveis públics socials i sanitaris a Cat'

Inscripcions obertes.

Content
Esquerra

El proper 10 de maig se celebrarà la jornada 'La nova directiva europea i la concertació de serveis públics socials i sanitaris a Catalunya' organitzada per la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, el Fòrum de Salut Mental i ACEBA. La jornada se celebrarà a l'audtori de l'ONCE de 9 a 13:30 hores (Gran Via , 400).

Amb aquesta jornada les tres institucions pretenenr identificar, reflexionar i debatre sobre les novetats que introdueix la transposició de la directiva europea 2014/24/UE per a la concertació de serveis públics socials i sanitaris en el context de l’economia social a Catalunya.

La conferència inaugural porta per títol 'La transposició de la directiva europea 2014/24/UE: un nou marc per a la provisió de serveis públics en l’àmbit social i de la salut' i anirà a càrrec de José María Gimeno Feliu, president del Grup de treball de la transposició de la directiva europea. A continuació hi haurà una taula rodona en la qual s'explicarà la perspectiva del Govern i en una altra la perspectiva des de la iniciativa social.

La inauguració de la jornada anirà a càrrec de Neus Munté, consellera de la Presidència i portaveu del Govern. Generalitat de Catalunya, Oriol Illa, president de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social, Enric Arqués, president Fòrum de Salut Mental, Joan Maria Aranalde. President ACEBA.

És imprescindible inscripció prèvia.