5.000 alumnes d’ESO faran Servei Comunitari en entitats socials

Ho va anunciar Rigau al Parlament de Catalunya.

Content
Esquerra

Tots els estudiants de Secundària hauran de fer serveis comunitaris en entitats socials per poder treure's el títol. El Departament d'Ensenyament creu que és important que els alumnes descobreixin la importància del treball en el tercer sector i, és per aquest motiu, que, a partir del pròxim curs, el treball social serà obligatori per als estudiants d'entre 12 i 16 anys.

A la comissió d'Ensenyament del Parlament, la consellera Irene Rigau ha explicat que el departament vol que els joves aprenguin "a descobrir l'altruisme". Un centenar de centres escolars ja han participat aquest curs en un programa pilot sobre el voluntariat i, a partir del mes de setembre, es començarà a estendre a la resta d'instituts.

La implementació DEL Servei Comunitari en entitats socials es farà de manera gradual durant els pròxims 5 anys en els més de 1.000 Instituts de Catalunya. El director general de la Taula del tercer Sector, Toni Codina en declaracions a TV3 ha volgut ressaltar que “el principal objectius del Servei Comunitari és educar en valors propis del Tercer Sector Social perquè els joves  tinguin un major compromís amb la societat. Estem molt satisfets que els joves del país coneguin a trevés del centres educatius la feina de les més de 6.000 entitats socials que hi ha a Catalunya”.

Dreta
Temàtica
Banner

Destacats