Projecte m4Social

m4Social, projecte la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, connecta l’acció social i el món tecnològic, per accelerar la transformació digital de l’atenció a les persones, contribuint a l’empoderament de la ciutadania i de les entitats socials.


A través d’aquest projecte la Taula d’Entitats del Tercer Sector vol liderar la transformació digital de les entitats del Tercer Sector, així com incidir en la generació d’un ecosistema d’innovació en l’àmbit social.

Per aquest motiu l’activitat del projecte es divideix en cinc àrees de treball:

  • m4Social Hub: Aquesta àrea es focalitza en generar i compartir coneixement en l'àmbit de la tecnologia amb vessant social, casos d'estudi sobre processos de transformació digital i innovació del Tercer Sector.
  • m4Social Events: Aquesta àrea vol fomentar espais presencials d'interrelació de l'ecosistema d'actors vinculats a la tecnologia i el món social, un punt de trobada entre el Tercer Sector, el sector tecnològic i les administracions.
  • m4Social Factory: Participem i organitzem iniciatives de co-creació entre les entitats i professionals TIC, de la tecnologia mòbil i startups per facilitar el desenvolupament i la implementació d'iniciatives tecnològiques que donin resposta a les necessitats socials de la nostra societat.
  • m4Social Academy: Millorem la capacitació i les habilitats digitals d'entitats, professionals i voluntaris del sector social.
  • m4Social Impact: Generem i establim indicadors i sistemes per avaluar l'impacte social de la tecnologia i la mobilitat.

Un projecte que neix amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, la Fundació La Caixa, i la Fundació Mobile World Capital.