Relacions institucionals

La Taula del Tercer Sector Social té una interlocució al màxim nivell amb les principals institucions i agents socials del país. La Taula del Tercer Sector manté, cada any, un centenar de reunions institucionals al màxim nivell i participa de més de 200 trobades i reunions externes com a ponents o assistents en l'últim any.

Pel què fa a les reunions i trobades amb institucions privades i agents socials, cal destacar les trobades amb: el director general de la Fundació Bancària La Caixa, Jaume Giró; el secretari general de CCOO Catalunya, Joan Carles Gallego; el secretari general de la UGT Catalunya, Josep Maria Àlvarez; el president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà; i el president del Consell de l’Advocacia Catalana, Abel Pié. La Taula del Tercer Sector també participa en les reunions del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, i en les del Consell de Treball Econòmic i Social (CTESC).

La Taula del Tercer Sector  té nombroses reunions amb els grups  parlamentaris i comparèix al Parlament de Catalunya per defensar les seves propostes.