El Tercer Sector Social al Mobile World Congress

S’hi presentaran apps per millor la tasca de les entitats.

Content
Esquerra

Aquest any la Taula del Tercer Sector Social, a través del projecte m4Social, tornarà a realitzar un programa d’activitats al Mobile World Congress i tindrà un espai al stand de la Fundació Mobile World Capital Barcelona el dia 1 de març.

Desenes d’entitats socials seran presents al Mobile per conèixer les últimes novetats. En el marc del programa organitzat per la Taula del Tercer Sector s’hi preveu una salutació de la presidenta de la Taula del Tercer Sector Social, Francina Alsina, una breu explicació del projecte liderat amb Cellnex per a la monitorització d’habitatges socials d’entitats socials i l’explicació de l’app ‘mapa d’entitats socials de Catalunya’.

Pel què fa a l’Ajuntament de Barcelona, Lluís Torrents, director de Planificació i Innovació de l’Àrea de Drets Socials presentarà el ‘Simulador virtual d’ajuts econòmics’ i d’una app per a la comunicació entre usuaris i professionals dels serveis socials.

Pel què fa a la presència d’entitats socials, es preveu que en l’stand de la Fundació Mobile Wolrd Capital s’hi presentin apps per a la millora de l’atenció social de col·ectius vulnerables d’Arrels Fundació, Suara, Sport2live i de l’Associació Sant Tomàs.

Enguany, és la tercera vegada que la Taula del Tercer Sector està present en el programa del Mobile Wolrd Congress per intentar acostar la tecnologia mòbil a la tasca d’atenció social que fan les entitats del Tercer Sector social català.

Dreta