1.800 persones participen en el V Congrés del Tercer Sector Social

Les dades del V Congrés: 1.800 participants, 40 ponents, 2 col·loquis, 8 debats, 14 visites per Catalunya i 154 experiències innovadores.

Content
Esquerra

Amb el lema "Créixer Socialment", el V Congrés del Tercer Sector Social organitzat per la Taula del Tercer Sector Social i celebrat a Barcelona entre el 14 i el 17 de juny ha comptat amb la participació de 1.800 persones i 40 ponents nacionals i internacionals.

Al llarg dels quatre dies, el congressistes han pogut assistir a 1 conferència inaugural, 2 grans col·loquis, 8 debats, una àgora d’experiències on s’hi han presentat 154 projectes innovadors que les entitats socials estan portant a terme a Catalunya, i 14 visites per Catalunya per conèixer projectes i serveis de les entitats socials catalanes.

En l'acte de cloenda del V Congrés, s'ha presentat el Baròmetre del Tercer Sector Social 2016 que constata l'increment anual d'un 2,5% de les persones ateses per les entitats socials, representant un total d'1.550.000. També s'ha fet lectura del manifest final que recull els  reptes i objectius més importants del Tercer Sector Social per als propers dos anys, entre d'altres, l'habitatge, la inserció laboral i l'enfortiment de la capacitat econòmica de les entitats.

Dreta
Banner

Destacats