La Taula participa en el Seminari de Participació d'EAPN-ES a Múrcia

S'hi presentaran experiències de participació de tot l'Estat

Contenido
Izquierda

Els propers 18, 19 i 20 de setembre, la ciutat de Múrcia acollirà el Seminari de Participació 'Capacitant per a la transformació: iniciatives ciutadanes', que organitza la Xarxa Europea de Lluita contra la Pobresa i l'Exclusió social en l'Estat espanyol (EAPN - ES) en col·laboració amb EAPN Múrcia. Una delegació de la Taula del tercer Sector formada per 8 representants participen en el Seminari.

Aquesta trobada, en el qual hi participaran més de 130 persones en situació de pobresa i exclusió social de tota Espanya, té com a objectiu analitzar l'impacte que tenen les polítiques públiques sobre la seva situació de vulnerabilitat, agreujada per la crisi econòmica i financera.

El Seminari està concebut com un espai de participació i debat sobre com la ciutadania, de manera individual i/o col·lectiva, està desenvolupant experiències i accions que posen en valor la capacitat de les persones, el valor del col·lectiu, la importància del comunitari, demostrant l'existència de fórmules diferents a les aplicades i que estan fonamentades en la justícia social, la igualtat, la sostenibilitat i la cohesió social.

Habitatge, ocupació, educació i sanitat seran els eixos principals del debat, que explicarà a més amb la presència d'importants personalitats de l'àmbit de l'economia social, el desenvolupament sostenible i els mitjans de comunicació, com Juan Luis Cano, de la Fundació Goma-escuma.

Derecha