Un informe de Salut Mental Catalunya i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya constata que la precarietat i la falta de recursos han situat la salut mental del jovent en una situació crítica

Comença la campanya SOS LLET! per captar donacions econòmiques per a la compra de llet.

Enguany les colònies s’anomenaran “Escola de superherois i superheroïnes” amb el fil conductor dels mons cinematogràfics i literaris de Marvel, JRR Tolkien i Star Wars.

La iniciativa crida a la societat a fer donacions per a projectes transformadors que volen revertir la pobresa i l’exclusió social.

Defensa que la informació de la prova pilot és necessària per avançar cap a un sistema que realment garanteixi uns ingressos mínims a persones que es troben en una situació d’emergència social. 

L'àrea d'innovació digital en l'àmbit social de la Taula ha organitzat una jornada dins del Mobile World Congress en què ha donat a conèixer iniciatives d'entitats socials i administracions públiques que volen reduir la bretxa digital i millorar l'atenció i el benestar de les persones.

Entrevista a Carme Font Pla, membre de la junta directiva d'AGIPCAT (Agrupació d'Entitats Gitanes dels Països Catalans).