La Taula proposa un increment de l’IRSC del 15,9%. Les entitats socials volen que aquesta actualització s’abordi en el debat de política general del Parlament i que el Govern ho concreti en els pròxims pressupostos de la Generalitat.
 

La Taula i l'APE es mostren molt preocupades perquè, un any i mig després de l'acord signat entre la Generalitat de Catalunya i Endesa, el conveni no s'ha desplegat com és necessari. 

Entrevista a Felipe Campos, conseller delegat d’Aigües de Barcelona.

La Taula organitza una nova missió a Brussel·les a finals de setembre que, entre altres qüestions, servirà per conèixer més detalls sobre aquest pla.

Durant aquest estiu, més de 400 infants i joves atesos per Càritas Barcelona participen en centres oberts, casals i estades esportives per gaudir d’activitats de lleure gratuïtes.

Aquest any, inclou tot el territori català i les entitats tenen temps per respondre l’enquesta fins a l’1 d’octubre de 2022. 

SimbiòTIC promou la implantació adaptada de #SinergiaCRM en les entitats socials per a millorar els seus sistemes d’informació i de relació amb la seva base social.