En aquesta infografia, que hem fet en col·laboració amb Fil a l'agulla, pots descobrir com implementar la gestió democràtica i les cures a la teva organització.
Guies i manuals
Els fonaments dels discursos d’odi, com els aprofita l’extrema dreta per a la seva batalla cultural i de quina manera impacten en les persones, grups socials i entitats del tercer sector. 
Dossiers 'Catalunya Social'
“El que ha passat en les darreres eleccions europees i catalanes no ha estat un tsunami de l’extrema dreta, però és una marea, creixent i contínua, que està normalitzant la presència institucional de posicions polítiques basades en l’odi i l’assenyalament quan les idees que promouen no són, en cap cas, acceptables des d’una perspectiva de drets...
Notes de premsa
Amb motiu de les eleccions del 9-J al Parlament Europeu, el document recull 12 propostes electorals de les entitats socials que treballen amb la infància centrades en 4 prioritats: Protegir els drets de la infància, lluitar contra la pobresa i desigualtats, garantir una educació de qualitat i reforçar les polítiques de salut.
Propostes electorals
Amb motiu de les eleccions del 9-J al Parlament Europeu, el document recull 25 propostes electorals de les entitats socials en diversos àmbits al voltant de cinc eixos i demandes: Construir l'Europa justa, consolidar l'Europa cuidadora, apostar per una Europa oberta, promoure una mirada per l'Europa emprenedora i comprometre's amb l'Europa...
Propostes electorals
Proposa 6 mesures prioritàries: reduir la pobresa infantil; garantir la inclusió i equitat educativa; millorar els pressupostos per als serveis socials bàsics; assegurar l’accés a un servei sanitari sense barreres d’entrada i de qualitat, i millorar el sistema de protecció a la infància i la protecció dels drets fonamentals d’infants i adolescents.
Notes de premsa
Elabora el document ‘Com construïm una Catalunya més social?’ que recull prop de 40 propostes electorals de les entitats socials i organitza ‘Converses 12-M’, uns col·loquis amb els i les presidenciables a la Generalitat de Catalunya.
Notes de premsa
Amb motiu de les eleccions del 12-M al Parlament de Catalunya, el document recull gairebé 40 propostes electorals de les entitats socials en diversos àmbits al voltant de tres eixos i demandes: apostar per les polítiques socials, blindar els drets socials i reforçar el tercer sector social. 
Documents, Propostes electorals
Amb motiu de les eleccions del 12-M al Parlament de Catalunya, el document recull 20 propostes electorals de les entitats socials que treballen amb la infància centrades en 6 prioritats: mesures per reduir la pobresa infantil; inclusió i equitat a l'educació; dotació pressupostària per als serveis socials bàsics; accés a un servei sanitari sense...
Documents, Propostes electorals
En el toolkit ‘Com puc impulsar la cultura de l’avaluació de la meva entitat’, en col·laboració amb Ivàlua - Institut Català d'Avaluació de Polítiques Públiques, oferim fins a 12 recursos i estratègies pràctiques per a generar i promoure un clima procliu a l’avaluació en la vostra organització. 
Guies i manuals