Participació i societat civil

Nou debat 'Catalunya Social': el dret a la participació política dels col·lectius en situació vulnerable

La Taula del Tercer Sector Social, en col·laboració amb el Diari Ara i l'Ateneu Barcelonès, organitza el dimarts 29 de juny a les 9:30h un nou debat 'Catalunya Social' per presentar un dossier que analitza el dret a la participació política dels col·lectius en situació vulnerable i les barreres amb les quals encara es troben les persones amb discapacitat, migrades, sense llar, les privades de llibertat, la infància i l'adolescència i la gent gran a l'hora

Infància i comunitat

La Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL organitza el webinar 'Infància i Comunitat', que tindrà lloc el 10 de juny a les 18h. El webinar abordar fins a quin punt els nens, nenes i adolescents són part reconeguda dins de la comunitat i quina és la participació i els processos participatius que s'impulsen a favor de l'empoderament de la infància i adolescència.

Dincat denuncia al Síndic de Greuges discriminació cap a les persones amb discapacitat en la votació

Dincat, la federació que representa el sector de la discapacitat intel·lectual a Catalunya, ha presentat una queixa formal davant del Síndic de Greuges per denunciar la vulneració del dret a la no discriminació de les persones amb discapacitat per part de la Junta Electoral Central en el procés de votació.

Marató de Donants de Sang: objectiu 10.000 donacions

El Banc de Sang i Teixits té en marxa la Marató de Donants de Sang de Catalunya, la campanya de donació més gran de l’any que enguany es titula ‘Donar sang és una altra pel·lícula’ i que està ambientada al cinema. Es podrà fer donacions als principals hospitals de Catalunya fins al 15 de gener i serviran per a malalts de tot tipus, des de Covid-19 fins a persones que necessiten transfusions.  
 
La pandèmia ha fet que aquesta cam