L’estiu passat, 6.400 infants i joves van participar en les activitats de lleure de la Pere Tarrés gràcies al programa de beques “Cap infant sense colònies”.

La Taula i Ivàlua publiquen tres nous materials per incorporar la participació en l’avaluació, impulsar la cultura de l’avaluació i avaluar l’impacte d’un programa o projecte.

 

Durant la campanya ‘Esmorzars i Berenars #Amb Cor’, es recolliran donacions d'1, 3, 5, 10 i 20 euros per lliurar a la Creu Roja.

S’acaben de complir tres anys del conveni amb compromisos encara pendents. Les dues organitzacions demanen a l’actual executiu que avanci tot el que pugui en el desplegament d'aquest acord.
 

Prop de 1.200 persones voluntàries de tot el territori català s’han encarregat de difondre la campanya als supermercats Condis.

Les eleccions anticipades del 12-M posen en risc diverses iniciatives i normatives que són imprescindibles per reforçar els drets i la protecció de la infància i l’adolescència, sobretot la que està en una situació de més vulnerabilitat.

Aquest mètode permetria a les persones amb discapacitat votar de forma independent i secreta.