Entrevista a Xavier Godàs, director general d'Acció Cívica i Comunitària del Departament de Drets Socials.

La Taula qualifica de greu irresponsabilitat i d’incomprensible que s’arribi a finals de gener sense tenir encara uns nous comptes que són imprescindibles per pal·liar les conseqüències d’una crisi social i econòmica molt crítica.

La Taula del Tercer Sector i Ivàlua difonen una infografia amb claus per avaluar tenint en compte les desigualtats de gènere existents

La Taula necessita incorporar aquest perfil. Es pot enviar el CV i la carta de presentació fins al 26 de gener de 2023.

A través d'aquesta iniciativa, la Federació Catalana d'Autisme, ECOM i FEPCCAT impulsen el disseny d'un model que promou l'autonomia personal i la vida independent de les persones amb discapacitat, sobretot de les que tenen més necessitats de suport.

Ho fa en un comunicat que ha fet públic arran l'oposició d'algun ajuntament a la instal·lació d'aquests espais on viuen i reben suports infants i adolescents tutelats per la DGAIA.

La Taula ha impulsat una jornada per donar a conèixer les convocatòries INTERREG a entitats catalanes i les experiències de governs locals catalans sobre com afavorir nous i millors consorcis europeus amb el tercer sector social.