10 anys de 'En marxa per la paràlisi cerebral'

La Federació de la Paràlisi Cerebral i la Pluridiscapacitat de Catalunya (FEPCCAT) organitza aquesta cursa solidària que se celebra el pròxim diumenge 9 d'octubre.

Contenido
Izquierda

Després de dos anys marcats per la pandèmia, la Federació de la Paràlisi Cerebral i la Pluridiscapacitat de Catalunya (FEPCCAT) té obertes les inscripcions de la 10a Cursa 'En Marxa per la Paràlisi Cerebral', que té lloc el pròxim diumenge 9 d'octubre en el marc de la Festa Major de Les Corts. L’activitat compta amb el suport del Districte de Les Corts de Barcelona com a coorganitzador.

Des de l’any 2011, la cursa busca fer visible les capacitats de les persones que conviuen amb la paràlisi cerebral i la pluridiscapacitat a través d’una activitat esportiva molt arrelada al barri, on hi participen persones de totes les edats, amb i sense discapacitat. A Catalunya, segons dades del Departament de Salut, hi ha 15.000 persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat.  

Per celebrar aquesta desena edició, la Cursa compta amb un fidel seguidor de la prova com a ambaixador, l'Àlex Roca, la primera persona amb paràlisi cerebral en completar la Titan Desert. Una altra novetat d’aquesta edició és el suport de la Fundació Barça com a patrocinador principal. "En aquesta desena edició, volem seguir reconeixent el compromís de totes les persones, institucions, entitats i empreses que han permès que aquesta cursa arribi fins aquí" explica la presidenta de la FEPCCAT, Mercè Batlle.