Persones amb discapacitat

L'ONCE impulsa el primer Observatori de l'Esport inclusiu

Tal com assenyala l’ONCE, l’esport és un instrument de normalització, autonomia i desenvolupament personal per a les persones. Per això, la fundació vol apostar per la pràctica esportiva en el seu model d’inclusió social de les persones cegues o amb baixa visió, i ja fa temps que gestiona diferents esports i activitats relacionades dirigides al col·lectiu.

App Cuidem Amposta

Aquesta aplicació, desenvolupada per la Fundació 7 d’Astres de les terres de l’Ebre i Fundació Gentis, permet als i les professionals del Centre Especial de Treball registrar les seves tasques en el manteniment i la jardineria dels espais verds de la ciutat d’Amposta i també indicar les incidències detectades durant la jornada laboral.

35è Congrés del sector de la discapacitat intel·lectual

Durant el Congrés, celebrat per primer cop unint les experiències de Dincat Federació i de l'Associació Empresarial d'Economia Social Dincat (AEES), es compartiran coneixements que apunten cap a la transformació del sector i la necessitat de repensar els actuals models d'atenció per crear un món més just i igualitari per les persones amb discapacitat intel·lectual.

Aportant valor: el dret al treball de les dones amb discapacitat intel·lectual

Nou webinar del cicle 'Altaveu Dincat' (Discapacitat Intel·lectual Catalunya) amb el títol 'Aportant valor: el dret al treball de les dones amb discapacitat intel·lectual', en el marc de la celebració del Dia Internacional de la Dona.

Serà el divendres 11 de març de 2022 a les 10h. Ben aviat, es disposarà de més informació.

Dincat alerta sobre la importància de protegir els llocs de feina de les persones amb discapacitat intel·lectual davant l'increment del Salari Mínim Interprofessional

Dincat, veu i referent del sector de la discapacitat intel·lectual a Catalunya, adverteix sobre la necessitat d'acompanyar amb una sèrie de mesures el nou increment del Salari Mínim Interprofessional (SMI) per garantir el dret al treball de les persones amb especials dificultats.