17a Trobada de voluntariat en l'àmbit oncològic

La Federació d'Entitats contra el Càncer organitza aquesta trobada de voluntariat online per al 15 de maig.

La FECEC organitza la 17ena edició de la Trobada de Voluntariat en l’àmbit Oncològic, el pròxim dissabte 15 de maig. L'espai pretén fomentar el nexe d’unió entre voluntaris i voluntàries i reconèixer la tasca solidària que realitzen tots els equips en l’àmbit oncològic. Ateses les circumstàncies d’emergència sanitària serà de nou online i es farà a través de la plataforma Zoom.

La doctora en Filosofia per la Universitat de Barcelona i professora de la mateixa Facultat, Begoña Román, serà l’encarregada d’oferir la xerrada inaugural titulada 'Voluntariat en temps de pandèmia, reflexions des de l’ètica'. Després d’una pausa tindrà lloc el diàleg entre voluntaris dinamitzat pel periodista Xavier Solà, director-realitzador de “La nit dels ignorants 3.0”; Eduard Sadurní, voluntari de la Fundació Oncolliga Girona i Isabel Malet, voluntària de la Fundació Kàlida.

La cloenda serà a les 12:15h amb la lectura de "L’arbre dels desitjos", on tots els voluntaris i voluntàries podran penjar i compartir els seus somnis més desitjats.

Activitat
Jornades
Temàtica
Malalties
Voluntariat
Organitza
FECEC