1a Trobada de Voluntariat Penitenciari

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza aquest espai de debat, coneixement i reflexió sobre el voluntariat que es fa als centres penitenciaris. Serà el 28 d'octubre al matí en format presencial.

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza un espai de debat, coneixement i reflexió sobre el voluntariat que es fa als centres penitenciaris i les necessitats del món de la presó.

El Grup d’Entitats de Voluntariat Penitenciari, sota l’empara de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), impulsa la 1a Trobada de Voluntariat Penitenciari que tindrà lloc el pròxim 28 d’octubre, de 9 a 14h, a l’edifici de Rosa Sensat (Av. de les Drassanes, 3, Barcelona). Serà un espai de trobada, formació i reflexió col·lectives al voltant del voluntariat i les presons a Catalunya.

A la sessió es presentarà el nou Grup d’Entitats de Voluntariat Penitenciari i s’oferiran espais per fomentar el coneixement, el debat i el treball en xarxa amb les entitats de l’àmbit. Se celebraran sis taules de debat simultànies en què s’abordaran diferents temàtiques dinamitzades cadascuna per una entitat del grup.

Imprescindible inscripció prèvia. La data límit per apuntar-s'hi és el 20 d'octubre.

Activitat
Altres
Temàtica
Voluntariat
Organitza
FCVS