4t Cicle de Comunicació Social

La Federació Catalana de Voluntariat Social arrenca una nova sessió d’aquest cicle on compartiran tècniques per connectar i generar impacte amb el públic objectiu de l’entitat.

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza la segona sessió del 4t Cicle de Comunicació Social sota el títol "Impulsa el pla de comunicació: estratègies per arribar al nostre públic", que se celebrarà el dijous 4 de maig a les 10h. 

Aquesta sessió del 4t Cicle de Comunicació Social generarà un espai virtual de diàleg entre quatre experts de la comunicació que reflexionaran sobre les estratègies per arribar millor a les persones usuàries, voluntàries, sòcies, professionals, donants i totes aquelles que formen part de l’entitat.

Blocs temàtics que s’abordaran durant la sessió: 
· Les xarxes socials i l’ABC de la comunicació
· Crear comunitat
· Creació de contingut

Experts que contribuiran i conduiran el diàleg: 
· Aurora Masip: Periodista, directora de comunicació del govern (2007-2010) i del Banc de Sang i Teixits (2011-2022).
· Manel Gastó: Ha treballat tant en entitats públiques com privades i al tercer sector; i compte amb experiència en consultoria i formació a Espanya i Amèrica Llatina.
· Laura Munné: Periodista especialitzada en comunicació creativa, treballant en mitjans i agències de comunicació.
· Lluís Trillo: Professor a l’UPF i coordinador de Response UPF, Emprenedor i professional de la comunicació i la publicitat treballant en projectes que tinguin un retorn social, col·laborant amb el 3r sector. 
 

Temàtica
Comunicació
Organitza
Federació Catalana de Voluntariat Social