4t Cicle de Comunicació Social 'Explota el potencial del butlletí digital de la teva entitat per guanyar subscriptors'

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) organitza una nova sessió del 4t Cicle de Comunicació Social el pròxim 29 de juny.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) organitza una nova sessió del 4t Cicle de Comunicació Social el pròxim 29 de juny sota el títol ‘Explota el potencial del butlletí digital de la teva entitat per guanyar subscriptors’. En aquest cas, s’aprofundirà en com crear i gestionar newsletters com a eines per acostar-se al públic i quins continguts s’han de generar per aconseguir la difusió que volem.

En les estratègies de màrqueting digital, el butlletí o newsletter és una de les eines amb més potencial per poder mantenir el vincle amb el públic de l’entitat, comunicar-li novetats i fidelitzar-lo. En aquest sentit, les entitats poden trobar-hi una oportunitat per apropar-se a les persones usuàries, tècniques, voluntàries, donants… i compartir amb elles contingut de qualitat.

Tanmateix, per tal de poder fer un ús eficaç dels butlletins electrònics és necessari saber-los dissenyar i gestionar correctament. En aquesta sessió del Cicle de Comunicació Social,  a càrrec de l’agència de comunicació L’Apòstrof, s'exploraran les possibilitats que ofereix l’enviament de newsletters per a les entitats, què s’hi ha de publicar i com treure’n el màxim rendiment.

Activitat
Formacions
Temàtica
Comunicació
Digitalització
Organitza
 Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS)