7è Congrés del Tercer Sector Social

Se celebrarà els dies 15 i 16 de juny al Petit Palau del Palau de la Música Catalana i suposarà el retrobament de les entitats després de la pandèmia.

El 7è Congrés del Tercer Sector Social, organitzat per la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, se celebrarà els dies 15 i 16 de juny de 2022. L’espai encarregat d’acollir les activitats serà el Petit Palau del Palau de la Música Catalana.

A causa de la pandèmia de la Covid-19, les entitats socials han hagut de reforçar els serveis d’atenció, acompanyament i suport a persones vulnerables i fer un esforç per donar resposta a nous problemes socials. Sota el lema 'El repte de la reconstrucció social', el congrés suposarà el retrobament de les entitats i oferirà un espai de reflexió sobre com s’està abordant la recuperació social en aquest moment postpandèmia.

L’acte comptarà amb 4 sessions plenàries, on es reflexionarà i debatrà amb més de 20 ponents de diverses disciplines, i 6 taules d’experiències, que donaran veu a diferents bones pràctiques desenvolupades per entitats durant la pandèmia, tant d'organitzacions del tercer sector catalanes com europees.

El congrés serà un esdeveniment socialment responsable i accessible per a diferents col·lectius: oferirà espais reservats per a persones amb mobilitat reduïda, interpretació en llengua de signes, transcripció simultània i una web accessible per a persones amb discapacitat visual, entre d’altres.

Les entrades es posaran a la venda el dia 21 d’abril, coincidint amb el llançament del web. Aviat s’oferirà més informació sobre el programa i les inscripcions.

Activitat
Congressos
Temàtica
Congrés del Tercer Sector
Covid-19
Tercer Sector Social
Organitza
Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya