Acte 20 anys de COHABITAC

Per celebrar-ho, la coordinadora de fundacions promotores i gestores d’habitatge social de lloguer de Catalunya organitza un acte per al pròxim 29 de novembre a les 10h al Hub Social.

COHABITAC, la coordinadora de fundacions promotores i gestores d’habitatge social de lloguer de Catalunya, celebra 20 anys. Al llarg d’aquests anys, les fundacions membres hem promogut al voltant de 10.000 habitatges socials i, en l’actualitat, gestionem més de 4.000 habitatges de lloguer social, el que representa, aproximadament, un 10% del parc d’habitatge social de lloguer de Catalunya.

Per celebrar tota la feina feta, COHABITAC organitza una jornada que tindrà lloc el dimecres 29 de novembre a les 10h. al Hub Social (C/Girona, 34 interior. 08010 Barcelona). A banda de la benvinguda i cloenda institucional, l'acte comptarà amb una taula de testimonis d'experiències en matèria d'habitatge entre ajuntaments i entitats socials i, una altra, sobre els reptes i les oportunitats de futur, on participaran representants de diferents institucions i agents especialitzats en habitatge.

Ja es pot consultar el programa. Imprescindible inscripció prèvia.

Activitat
Jornades
Temàtica
Dret a l’habitatge
Organitza
Cohabitac
Adjunts