Acte 40 anys de FATEC

El proper 17 de novembre a les 17h a la sala d’actes del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona.

La Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya és una entitat sense ànim de lucre, formada exclusivament per voluntaris, que va ser constituïda l’any 1983. El seu objectiu central és promoure activitats i treballar accions en benefici de la promoció de les persones grans dins de la nostra societat per que millorin diferents aspectes de la seva vida i siguin actius i socialment productius.

FATEC, com institució, ha mantingut durant aquestes quatre dècades d'existència una trajectòria que li ha permès assolir una important presencia social amb més de 500 entitats federades i/o adherides, que representen a més 500.000 persones grans, fent-la esdevenir com l’organització més representativa de la gent gran de Catalunya.

Per això, vol celebrar aquests primers 40 anys d'existència i activitats per millorar la vida de la gent gran amb un acte institucional el proper 17 de novembre a les 17h a la sala d’actes del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (C/Pujades, 350. Barcelona). Ja es pot consultar el programa.

Activitat
Altres
Temàtica
Gent gran
Organitza
FATEC