Benvinguts a l’Era de la Intel·ligència Artificial

La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya organitza 'Benvinguts a l’Era de la Intel·ligència Artificial. Per què necessitem ètica i regulació' dins el cicle 654c, que tindrà lloc el proper dijous 20 de juliol, de 9.30 a 10.45 hores en format virtual (plataforma Zoom). A l'acte, es reflexionarà i es conversarà amb Idoia Salazar, experta mundial en ètica i regulació de la Intel·ligència Artificial (IA).

La Dra. Idoia Salazar és fundadora i presidenta de l'Observatori de l'Impacte Social i Ètic de la Intel·ligència Artificial (OdiseIA). Especialista en ètica i legislació en Intel·ligència Artificial, membre de l'Observatori d'Intel·ligència Artificial del Parlament Europeu (EPAIO), professora doctora a la Universitat CEU San Pablo de Madrid i assessora per Espanya al Consell Assessor del Grup Internacional de la Intel·ligència Artificial (IGOAI).

Imprescindible inscripció prèvia, donat que les places són limitades. Aquesta sessió no té cost per a les persones assistents. 

 

 

Activitat
Altres
Temàtica
Innovació social
Organitza
La Confederació