Canal de denúncies i conciliació laboral: com afrontem les darreres normatives des de les associacions i fundacions?

La Federació Catalana de l'Esplai impulsa una nova jornada anual de Suport Tercer Sector, que tindrà lloc aquest divendres 24 de novembre en format presencial.

La Federació Catalana de l'Esplai organitza la jornada anual de Suport Tercer Sector amb el títol ‘Canal de denúncies i conciliació laboral: com afrontem les darreres normatives des de les associacions i fundacions?’. L’acte se celebrarà aquest divendres 24  de novembre a partir de les 9h al Centre Cívic Cotxeres de Sants (Plaça Bonet i Muixí, 7, Barcelona).  

Es comptarà amb la participació de l’Oficina Antifrau de Catalunya, que presentarà les principals novetats relacionades amb l’obligatorietat de disposar d’un canal de denúncies per part de les fundacions i associacions catalanes. També es parlarà del paper que tindrà la mateixa oficina en qualitat d’Autoritat Independent de Protecció de l’Informant a Catalunya.

A la segona part, es comptarà amb la participació de La Confederació Rmpresarial del Tercer Sector Social de Catalunya per presentar les principals novetats en matèria de permisos laborals i conciliació laboral i familiar.

Activitat
Jornades
Temàtica
Tercer Sector Social
Organitza
Fundesplai