Cap a una transformació de les estructures econòmiques i socials en clau de gènere

Sessió online que organitza La Confederació per al dijous 24 de febrer.

'Cap a una transformació de les estructures econòmiques i socials en clau de gènere', nova sessió del cicle 'Apunts654C. Els imperdibles de La Confederació' per reflexionar sobre la transformació de les estructures econòmiques i socials en clau de gènere, que tindrà lloc en format online el 24 de febrer a les 9:30h.

La sessió serà a càrrec d'Anna Mercadé Ferrando és una empresària i promotora dels drets de les dones barcelonina. Llicenciada en Filosofia i Lletres i en Pedagogia, va ser pionera del moviment feminista català sota el franquisme. Professionalment, s’ha centrat en la formació i l’assessorament per la promoció de la dona en el món empresarial. Actualment, dirigeix l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona. L’any 2020 va estar guardonada amb la Creu de Sant Jordi.

Sessió exclusiva per a persones vinculades a organitzacions del Tercer Sector Social. La inscripció és obligatòria donat que les places són limitades. Aquesta sessió no té cost per a les persones assistents.

Activitat
Altres
Temàtica
Perspectiva de gènere
Organitza
La Confederació