Com generar més impacte i visibilitat de la nostra web

Nova sessió del cicle de Comunicació Social de la Federació Catalana de Voluntariat Social, que té lloc el dijous 30 de juny a les 10h en format telemàtic.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) organitza la 3a sessió del 3r Cicle de Comunicació Social sota el títol ‘Com generar més impacte i visibilitat de la nostra web’. La trobada tindrà lloc el pròxim 30 de juny de 10 h a 11.30 h i se centrarà en el  màrqueting i la comunicació digital i es durà a terme a través de la plataforma Teams. Es donarà a conèixer l’eina Google Analítics i com desenvolupar campanyes de SEO i SEM per generar més impacte i visibilitat de la nostra web.

La jornada aproparà eines per millorar l’estratègia de màrqueting digital. Així, s’ensenyarà com funciona la plataforma Google Analítics per conèixer i analitzar el trànsit que arriba a la web de la nostra entitat. També s’explicarà què són i com podem treure el màxim de partit a les campanyes SEO o SEM per aconseguir un fort impuls en el posicionament a cercadors, tenir millor visibilitat i generar més impacte web.

La sessió anirà a càrrec de l’agència de comunicació cooperativa L’Apòstrof. L’impartirà la Marta Gómez, especialista en  comunicació digital i analítica web amb deu anys d’experiència en l’execució i coordinació de projectes tecnològics especialment relacionats amb el disseny, desenvolupament i posicionament web, i les estratègies de contingut i de xarxes socials.

Activitat
Formacions
Temàtica
Comunicació
Digitalització
Organitza
Federació Catalana de Voluntariat Social