'Com millorar l'estratègia de xarxes socials de la teva entitat'

La FCVS organitza una sessió el dia 28 d'abril per aprendre a potenciar l'estratègia social a mitjans i millorar la presència digital de les organitzacions socials.

En el marc del 3r Cicle de Comunicació Social, la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) organitza la sessió formativa online 'Com millorar l'estratègia de xarxes socials de la teva entitat'. Es durà a terme el proper 28 d'abril de 10 a 11:30 h i s'adreça a persones tècniques dels departaments de comunicació d'entitats socials o que han assumit tasques relacionades.

La trobada es centrarà en el màrqueting i la comunicació digital, i tractarà les característiques i potencialitats de les xarxes socials. També es parlarà sobre com elaborar una estratègia social als mitjans per tal de millorar la presència digital de les entitats. A més, s'aproparan campanyes d'èxit i s'aprendrà a crear dissenys actractius per a les xarxes.

Àngela Nicolotti, graduada en Periodisme i Humanitats i membre de l'Àrea de Comunicació de la cooperativa l'Apòstrof, serà l'encarregada d'impartir la sessió.

Les inscripcions ja estan disponibles a la web.

Activitat
Formacions
Temàtica
Comunicació
Digitalització
Tercer Sector Social
Organitza
Federació Catalana de Voluntariat Social