Com potenciar la comunicació interna de la teva entitat

La Federació Catalana de Voluntariat Social impulsa aquesta formació en línia per al dijous 2 de març.

Arriba el 4t Cicle de Comunicació Social que impulsa la Federació Catalana de Voluntariat Social. Durant tot l’any hi haurà un total de quatre trobades en línia, la primera de les quals, sota el títol ‘Com potenciar la comunicació interna de la teva entitat’ que té lloc el pròxim dijous 2 de març de 10 a 11:30 en format virtual. La trobada es durà a terme a través de la plataforma Teams. Cal inscripció prèvia.

La primera trobada del 4t Cicle de Comunicació Social anirà a càrrec de l’agència de comunicació L’Apòstrof. L’impartirà la Gemma Casamajó i Solé, professora de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB i de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. S'oferiran estratègies i pautes per planificar la comunicació interna i fer-la més creativa i participativa. Es compartiran exemples de bones pràctiques que mostraran per què és important tenir una bona comunicació interna, a quins públics cal dirigir-se i com fer-ho.

L'acció formativa s’adreça a les persones tècniques dels departaments de comunicació d’entitats socials i aquelles que, tot i no ser expertes en comunicació, han assumit algunes tasques d’aquest lloc de treball o tenen interès per la temàtica. La sessió té un preu de 5 euros per a entitats federades i 10 euros per a no federades que inclou el material que es compartirà i el vídeo de la formació.

Activitat
Formacions
Temàtica
Comunicació
Organitza
Federació Catalana de Voluntariat Social