Contextualitzem els processos de refugi a Catalunya

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza una ponència presencial amb motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades per al diamrts 28 de juny.

En commemoració del Dia Mundial de les Persones Refugiades la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) organitza l’acte ‘Contextualitzem els processos de refugi a Catalunya’ el pròxim 28 de juny a les 18h a l’Ateneu L’Harmonia de Barcelona.

A l’acte es contextualitzaran els processos de refugi dels últims anys a Catalunya i es parlarà sobre la diferència entre asil i refugi. A més, es reflexionarà sobre els procediments pels que han de passar les persones demandants i l’impacte del suport voluntari en la millora de les condicions de vida de les persones refugiades.

La trobada comptarà amb la ponència ‘Els processos de refugi a Catalunya’ a càrrec de Júlia Garcia, tècnica de voluntariat de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR). Tot seguit, hi haurà un espai d’experiències per conèixer el testimoni de persones refugiades que han participat en programes de voluntariat.

Activitat
Actes
Temàtica
Minories ètniques, migració i refugi
Organitza
Federació Catalana de Voluntariat Social