Debat 'Catalunya Social' sobre el sistema de garantia d'ingressos

Té lloc el proper divendres 20 de desembre a les 9:30h al Hub Social. Imprescindible inscripció prèvia perquè l'aforament és limitat.

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, en col·laboració amb el Diari Ara, organitza el pròxim dimecres 20 de desembre a les 9:30h un nou debat 'Catalunya Social' per presentar un informe que fa una radiografia del sistema de garantia d'ingressos actual i les principals barreres per accedir-hi, a més d'incloure recomanacions destinades a enfortir-lo, millorar el seu abast i fer-lo més inclusiu i efectiu. 

L'acte també comptarà amb una taula d'experiències amb persones en situació o risc d'exclusió social i entitats socials que els donen suport en la cobertura de necessitats bàsiques.

Programa

9:00h Obertura de portes.

9:30h Benvinguda i moderació de l’acte a càrrec d’Ignasi Aragay, director adjunt del Diari Ara.

9:32h Benvinguda institucional a càrrec de Francina Alsina, presidenta de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. 

9:35h Presentació de l’estudi ‘Claus del debat actual del sistema de garantia d'ingressos a Catalunya: finestreta única, complements i quanties’ a càrrec d’Elena Costas, sòcia de KSNET, professora d’ESADE, columnista del Diari ARA i editora de Politikon.    

10:10h Taula d’experiències 

  • Teresa Crespo, membre de la vocalia de pobresa d'ECAS.
  • Mercè Darnell, responsable de desenvolupament de projectes singulars i qualitat de Càritas Diocesana de Barcelona, representant de Càritas Catalunya.
  • Toia Guiu, inquilina d'un habitatge gestionat per la Fundació Hàbitat3 i representant de Cohabitac.
  • Juan Carlos Loayza Rengifo, persona atesa per Creu Roja Osona i representant de Creu Roja Catalunya

11:00h Debat amb el públic assistent. 

11:30h Fi de l’acte.

Imprescindible inscripció prèvia perquè l'aforament de la sala és limitat.

Activitat
Debats 'Catalunya Social'
Temàtica
Pobresa i exclusió
Organitza
Taula del Tercer Sector Social i Diari ARA