'El Dret al Treball de les persones amb discapacitat intel·lectual'

La jornada, organitzada per Dincat, es celebrarà el dia 3 de maig a les 9:30 h.

El dia 1 de maig es celebra el Dia Internacional del Treballador. Amb motiu d'aquesta data, Dincat organitza la jornada 'El Dret al Treball de les persones amb discapacitat intel·lectual', que tindrà lloc el dia 3 de maig a les 9:30 h.

En el context espanyol, Catalunya és líder en ocupació de persones amb discapacitat intel·lectual. Tot i així, però, les taxes d'ocupació del col·lectiu segueixen sent molt baixes, i existeix una gran bretxa d'oportunitats laborals entre les persones amb discapacitat intel·lectual i sense.

En aquesta jornada, es farà èmfasi en la importància de vetllar pel desenvolupament i el compliment del dret al treball de les persones d'aquest col·lectiu, tot parlant d'aspectes com el finançament dels CET i el Treball en Suport, l'envelliment prematur o la inserció a l'empresa ordinària, entre d'altres.

L'activitat comptarà amb la participació de Stefan Trömel, especialista sènior en Discapacitat de l'Organització Internacional del Traball (OIT) i ex Director del Foro Europeo de Discapacidad, així com també amb diferents diputats en matèria d'ocupació del Parlament de Catalunya, entre d'altres.

Activitat
Jornades
Temàtica
Inserció laboral
Persones amb discapacitat
Organitza
Dincat