'El futur de la feina a Espanya: dificultats, reptes i propostes'

La Xarxa Europea de Lluita contra la Pobresa i l'Exclusió Social a Espanya (EAPN-ES) organitza aquest seminari online el proper 6 de maig.

El seminari 'El futur de la feina a Espanya: dificultats, reptes i propostes', organitzat per EAPN-ES, pretén promoure un espai de reflexió i debat entre representants d'administracions públiques, entitats del tercer sector i agents socials i de l'àmbit empresarial.

Es parlarà de les mesures que afavoreixen una millora en les condicions laborals de les persones en situació de vulnerabilitat social, comentant els principals punts clau de la 'Estrategia Española de Apoyo Activo al Empleo 2021-2024' i analitzant la situació del mercat laboral actual i les oportunitats que genera.

La jornada suposarà un apropament a les respostes que s'estan donant al nou escenari postpandèmia des de diferents àmbits.

L'activitat es durà a terme de manera virtual el dia 6 de maig de 10:00 a 13:30 h. L'aforament és limitat i, per assistir-hi, és necessari inscriure's-hi prèviament des de la web.

Activitat
Altres
Temàtica
Covid-19
EAPN
Inserció laboral
Organitza
EAPN-ES