El suïcidi juvenil, un repte col·lectiu

La Fundació Pere Tarrés organitza un nou Fòrum Social per debatre què pot aportar el tercer sector social al suïcidi juvenil.

El Fòrum Social “El suïcidi juvenil, un repte col·lectiu” de la Fundació Pere Tarrés serà el proper dimecres 10 de maig a les 14h a La Cuina de l’Alberg (Alberg Pere Tarrés, C/Numància 149. Barcelona). En el fòrum es debatrà sobre què pot aportar el Tercer Sector Social al suïcidi juvenil

Hi participaran: 
·Dr. Francisco Villar Cabeza psicòleg clínic
·Dr. Joan Vegué i Grilló director del Pla director de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya
·Sra. Glòria Iniesta Guirao representant de Salut Mental Catalunya i formadora de l'Associació per a la Prevenció del Suïcidi i l'Atenció al Supervivent.

El debat serà conduït per la Dra. Elena Requena Varón, directora del Grau de Treball Social de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (Universitat Ramon Llull).

Inscripcions obertes fins al 9 de maig i l’aforament és limitat, prevaldrà l’ordre d’inscripció. El preu del dinar és de 20 euros. 

Activitat
Actes
Temàtica
Joventut
Salut mental
Organitza
Fundació Pere Tarrés