Els casals d'estiu, una oportunitat 360

L'Aliança Educació 360 celebrarà la jornada el proper 22 de març de 9:00 a 13:30h al Centre Cívic Joan Oliver - Pere Quart de Barcelona i l'emetrà en streaming.

Durant la trobada, es parlarà de les condicions necessàries perquè els casals d'estiu esdevinguin un servei de política educativa municipal de qualitat, i de com garantir una oferta coordinada i connectada amb el territori per afavorir aprenentatges de qualitat per als infants i joves.

També es reflexionarà sobre com contrubuir a implantar els casals d'estiu com un servei de política pública municipal i d'educació connectant agents educatius a favor de l'equitat.

La Taula Rodona comptarà amb tres ponents: Àlex Sastre (Director General de Joventut de la Generalitat de Catalunya), Alba Martínez (Regidora de Ciutat Educatora de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat) i Rosa Balaguer (Directora del Casal dels Infants). A més, es completarà el debat amb els convidats de fila zero: Carmen Alonso-Villaverde (presidenta d'Esplac), Eduard Fernández Alonso (president de la Fampas Badalona) i Pep Montes (gerent de l'Acellec). Pere Soler (professor del Departament de Pedagogia i co-autor del grup Liberi de la Universitat de Barcelona) s'encarregarà de moderar la sessió.

El programa complet i les inscripcions es poden trobar a la web de la jornada.

Activitat
Jornades
Temàtica
Infància i adolescència
Joventut
Lleure
Organitza
Aliança Educació 360