Estudi sobre la implementació de l'ingrés mínim vital a Catalunya

La jornada online de presentació de l'estudi té lloc el dimecres 24 de març a les 11h.

ECAS i l'Ajuntament de Barcelona organitzen una jornada en la qual presenten l'Estudi sobre la implementació de l'Ingrés Mínim Vital a Catalunya, elaborat per Carles Delclós , com a coordinador, i David Palomera de l'Institut de Govern i Polítiques Públiques.

Serà en una jornada online de 9:30 a 11h del matí, que comptarà també amb la veu de les entitats i altres actors.

9:30h BENVINGUDA INSTITUCIONAL a càrrec de Sònia Fuertes, comissionada d’Acció Social de l’Ajuntament de Barcelona, i Xavier Puig, president d’ECAS. 9:45h Taula rodona: ‘Dificultats de la implementació de l’Ingrés Mínim Vital’. Moderada per Ferran Busquets, coordinador de la vocalia de pobresa d’ECAS, amb la intervenció de:

• Amaia Paino, INSERCOOP
• Carme Ferreiro, Càritas Barcelona
• Glòria Llopis, Casal dels Infants
• Beatrice Carpani, Fundació Surt

10.15h Presentació: ‘Estudi sobre la implementació de l’Ingrés Mínim Vital a Catalunya’, a càrrec de Carlos Delclós, coordinador del grup d’investigació de l’estudi i membre del grup de recerca de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP).

10:45h Tancament i cloenda a càrrec de:
• Teresa Crespo, membre de la vocalia de pobresa d’ECAS i membre del comitè assessor de l’estudi
• Lluís Torrents, director d’Innovació Social de l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona i membre del comitè assessor de l’estudi

Activitat
Jornades
Temàtica
Garantia de rendes
Organitza
ECAS