Festival Internacional de l’Habitatge Social

Barcelona acull del 7 al 9 de juny el congrés internacional d’habitatge social més important d’Europa.

El Festival Internacional de l’Habitatge Social (ISHF), el congrés internacional d’habitatge social més important d’Europa, enguany la celebra la seva 4a edició a Barcelona els dies 7, 8 i 9 de juny. El període d’inscripcions ja està obert i el registre és gratuït per a tothom i pot fer-se a través del formulari de la pàgina web.

L’International Social Housing Festival (ISHF) és un esdeveniment internacional d’habitatge que té per objectiu fomentar el debat entorn les polítiques públiques d’habitatge i abordar els múltiples desafiaments als quals ha de fer front el sector de l’habitatge públic, social i cooperatiu per a garantir el dret a l’habitatge a tothom.

L’edició d’aquest any, impulsada per l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut Municipal de l’Habitatge i la Rehabilitació, conjuntament amb la Generalitat de Catalunya, la Generalitat Valenciana, el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i Housing Europe, la Federació europea d’Habitatge públic, Cooperatiu i Social, se celebrarà al Palau de Congressos de Barcelona i en altres emplaçaments de la ciutat, tals com Ca l’Alier, la Lleialtat Santsenca, el Centre Bonnemaison o l’Escola Industrial. El congrés espera rebre entre 1.500 i 2.000 persones de públic, majoritàriament estranger.

L'ISHF s'adreça a promotors i gestors d’habitatge social i assequible, centres de recerca, professionals, autoritats locals, residents i activistes, entre d’altres.

Activitat
Congressos
Temàtica
Dret a l’habitatge
Organitza
Ajuntament de Barcelona - ISHF