Fòrum de Drets Digitals

Fundesplai celebrarà aquesta trobada de debat i reflexió els dies 25, 26 i 27 de maig al Centre Esplai del Prat de Llobregat (Barcelona).

El Fòrum de Drets Digitals, organitzat per la Fundació Catalana de l'Esplai, comptarà amb taules rodones, ponències, conferències, tallers, espais de reflexió i propostes, marketplace i networking. Aquestes activitats propiciaran l'aprenentatge, el diàleg i la incidència política.

Durant els dies 25, 26 i 27 de maig, al Centre Esplai del Prat de Llobregat (Barcelona), es parlarà del camí de la transformació digital, els Drets Humans, la inlcusió social i les bretxes digitals.

L'acte central de Fòrum es durà a terme dijous 26 de maig a la tarda i es retransmetrà per streaming.

Dins el marc del Fòrum de Drets Digitals hi podem trobar diversos events: l'Assamblea Anual de ALL DIGITAL (la xarxa europea de centres de competències digitals), la trobada de Somos Digital (la xarxa espanyola de centres de competències digitals) i l'Assamblea de la Plataforma Red Conecta (la xarxa d'entitats que combat la bretxa digital i vetlla per la inclusió de la ciutadania).

Properament s'informarà amb més detall del programa, l'agenda i les inscripcions.

Activitat
Jornades
Temàtica
Comunicació
Digitalització
Organitza
Fundació Catalana de l'Esplai