Fòrum Social Pere Tarrés

Les prioritats socials per a la ciutat de Barcelona centraran aquesta nova edició, que té lloc el dimecres 24 de gener.

El pròxim dimecres 24 de gener a les 14 h, l’Alberg Pere Tarrés acollirà una nova edició del Fòrum Social Pere Tarrés, que se centrarà aquest cop en les prioritats polítiques en el camp social per a la ciutat de Barcelona. Maria Eugènia Gay Rosell, segona tinenta d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona i responsable de l’Àrea de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de Vida, serà la ponent principal amb la conferència 'Polítiques socials: prioritats, reptes i governança'. L’acte, com sempre, se celebrarà en un format dinar-conferència amb col·loqui posterior.

Es comptarà també amb la presència de la Comissionada d’Acció Social de l'Ajuntament de Barcelona, Sònia Fuertes Ledesma, que presentarà la ponent principal.

Maria Eugènia Gay Rosell és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i especialista en dret processal civil. Ha estat delegada del Govern d’Espanya a Catalunya, degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i vicepresidenta del Consell General de l’Advocacia Espanyola, entre d’altres càrrecs vinculats a l’advocacia.

El Fòrum Social Pere Tarrés té més de 15 anys de trajectòria i arriba a la seva 87a edició. Durant aquests anys s’ha consolidat com un espai de reflexió i debat plural en temes d’acció social que reuneix periòdicament representants de l’àmbit social, polític, educatiu, acadèmic, institucional o econòmic.

Activitat
Debats
Temàtica
Atenció a les persones
Pobresa i exclusió
Organitza
Fundació Pere Tarrés