Jornada 'Habitatge, salut i infància'

La Fundació Pere Tarrés organitza aquesta jornada online el dimecres 17 de març a les 11h.

L’habitatge és un dels indicadors més sensibles a la pobresa i l’exclusió social en la infància. Una situació crítica que s'ha agreujat amb l'arribada de la pandèmia. Molts nens i nenes viuen en pisos compartits, han patit desnonaments i han hagut de canviar de casa diversos cops durant aquestes mesos. En quines condicions viuen aquests infants? Com afecta aquesta situació a la seva salut física i mental? Què podem fer per donar resposta a aquesta problemàtica? 

 

PROGRAMA


Presentació dels resultats de l’informe “Habitatge, salut i infància” de l’Observatori de Promoció de la Infància de la Fundació Pere Tarrés, que s’ha realitzat a les famílies dels centres socioeducatius vinculats a la Fundació Pere Tarrés.

A càrrec de la Dra. Rosalina Alcalde, cap de Metodologia i Estudis del Departament de Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés.


Intervenció de la Sra. Ma. Assumpció Vilà, síndica de Greuges de Barcelona.


Taula rodona d’experiències en primera persona amb responsables, educadors i educadors i famílies que participen en centres socioeducatius i debat amb el públic.

Moderat pel Sr. Raül Avellaneda, coordinador de la Xarxa de Centres Socioeducatius de la Fundació Pere Tarrés.


Lectura del manifest “10 propostes per a una infància amb un habitatge digne a Catalunya”

A càrrec del Sr. Rafael Ruiz de Gauna, director de Relacions Institucionals i de la Xarxa de Centres Socioeducatius de la Fundació Pere Tarrés.

Activitat
Jornades
Temàtica
Dret a l’habitatge
Infància i adolescència
Organitza
Fundació Pere Tarrés