Jornada 'Infància i habitatge a Barcelona'

L’Institut Metròpoli i l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona organitzen la jornada “Infància i habitatge a Barcelona: impactes de la crisi de l’habitatge a les vides dels infants i adolescents” el proper 13 de juny al CCCB.

Conèixer i compartir les darreres dades sobre les conseqüències de la crisi residencial en els nens i nenes a la ciutat de Barcelona, des del punt de vista quantitatiu i qualitatiu. També debatre com es pot millorar l’atenció a la infància en situació d’inseguretat residencial. Són els objectius principals de la jornada 'Infància i habitatge a Barcelona', que es durà a terme el dimarts 13 de juny al matí al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona de forma gratuïta i prèvia inscripció, sense possibilitat de ser seguida per streaming. 

La trobada l’organitza conjuntament l’Institut Metròpoli i l’Institut Infància i Adolescència, en el marc de l’Espai Metròpoli, i compta amb la col·laboració de l’Observatori Metropolità de l’Habitatge, així com amb la presència de ponents d’associacions, escoles i serveis municipals.

La jornada té un triple objectiu: presentar les darreres dades quantitatives sobre la crisi de l’habitatge i els seus impactes en la infància; donar a conèixer l’informe etnogràfic que analitza els impactes qualitatius d’aquesta crisi en les vides de les nenes, nens i adolescents de la ciutat i debatre sobre com es podria millorar l’atenció a la infància en situació d’inseguretat residencial.

Activitat
Jornades
Temàtica
Dret a l’habitatge
Infància i adolescència
Organitza
Institut Metròpoli i Institut Infància i Adolescència