Jornada 'La comunicació no violenta al servei de l'acció social'

Els pròxims dies 26 i 27 de novembre, ECAS celebra la 3a Jornada d’Acció Social que es dedicarà a la comunicació no violenta.

De la mà del Campus de Cohesió i Compromís Social de la Universitat de Girona i la Facultat d’Educació i Psicologia, ECAS organitza dues jornades en les quals s'abordarà la comunicació no violenta, un corrent de comunicació que promou el desenvolupament de l’escolta atenta i l’observació sense judicis, tant per a la resolució de conflictes com per comunicar des d’una consciència més profunda i efectiva.

La primera jornada, el 26 de novembre, començarà amb una presentació de Montserrat Vila, degana de la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona, i Xavier Puig, president d’ECAS. Sylvie Hörning impartirà el taller ‘La Comunicació No Violenta al servei de l’acció social’ i, a continuació, hi haurà una taula d’experiències i el tancament d’aquest primer dia.

El dia 27 de novembre, de nou Sylvie Hörning, amb Ángeles García Gordillo (Associació Espanyola de Comunicació No Violenta), oferiran el taller ‘Obrir l’espai a l’escolta mútua’.

Activitat
Jornades
Temàtica
Atenció a les persones
Organitza
ECAS