La governança del coneixement: de manar recursos a dinamitzar actors

La Confederació impulsa aquesta formació per al dijous 25 de gener al matí en modalitat virtual.

Dins el cicle 'Apunts654C', la Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya organitza 'La governança del coneixement: de manar recursos a dinamitzar actors', que té lloc el dijous 25 de gener a les 9:30h en format virtual.

La sessió és a càrrec d'Ismael Peña-López, director de l'Escola d’Administració Pública de Catalunya. Abans ha estat Director General de Participació Ciutadana i Processos Electorals de la Generalitat de Catalunya i professor de la Universitat Oberta de Catalunya, als Estudis de Dret i Ciències Polítiques, a més d'investigador sènior a Open Evidence, director fellow d’innovació oberta de la Fundació Jaume Bofill i director de cooperació al desenvolupament de la UOC. S’ha especialitzat en l’impacte de les tecnologies de la informació i la comunicació en el desenvolupament, especialment en la transformació de les institucions educatives i democràtiques.

S'abordarà com les institucions intensives en coneixement sempre han tingut dificultats en seguir models d'organització verticals, jeràrquics, tancats, i totalment regulats. Aquest desencaix s'ha accentuat, per una banda, amb la revolució digital i l'accés a potents eines de gestió de la informació a l'abast de tothom; i, per una altra banda, amb la creixent acceleració del canvi i la també creixent complexitat dels reptes que afrontem com a societat a tots nivells. 

La formació s'adreça a persones vinculades al tercer sector social. Per accedir-hi, cal inscripció prèvia per rebre l'enllaç.

Activitat
Jornades
Temàtica
Innovació social
Tercer Sector Social
Organitza
La Confederació