Magic Line Sant Joan de Déu Barcelona 2021

Es tracta d’una edició molt especial que arriba un any després de l’inici de la pandèmia de la Covid-19 i, per això, aquest any la mobilització solidària creix i traspassarà fronteres. 

Aquest any la Magic Line SJD caminarà sota el lema 'Més que mai': aquesta mobilització va néixer amb la voluntat d’ajudar i acompanyar a qui més ho necessita, i amb la COVID-19 és ara, més que mai, quan hem de demostrar que la solidaritat no s’atura i que és l’única sortida.

La Magic Line SJD d'aquest any s'adaptarà a totes les mesures sanitàries. Per aquest motiu, sigueu un grup d'amics, d'una empresa o una família, les inscripcions seran per equips de 2 a 6 persones. A més a més, també serà al territori d'una manera diferent als altres anys.

Els equips podran optar entre dues modalitats:

La primera, caminar per Barcelona seguint un dels 15 recorreguts marcats des de l’organització. Cada recorregut tindrà com a punt d'inici i final un centre de Sant Joan de Déu. Caminareu per Barcelona descobrint-ne els llocs en els que cuidem, gràcies al teu compromís, a les persones que més ho necessiten. I la segona modalitat, és el recorregut lliure: podeu caminar la Magic Line des de qualsevol racó del món! Abans ens haureu de notificar per on camineu i junts i juntes dibuixarem un mapa de la solidaritat que creuarà oceans.

ATENCIÓ! La Magic Line ha canviat de data i tindrà lloc el 13 de juny.

 

Activitat
Actes
Temàtica
Covid-19
Organitza
Sant Joan de Déu