Magic Line Sant Joan de Déu Barcelona 2021

Es tracta d’una edició molt especial que arriba un any després de l’inici de la pandèmia de la Covid-19 i, per això, aquest any la mobilització solidària creix i traspassarà fronteres. 

Aquest any la Magic Line SJD caminarà sota el lema 'Més que mai': aquesta mobilització va néixer amb la voluntat d’ajudar i acompanyar a qui més ho necessita, i amb la COVID-19 és ara, més que mai, quan hem de demostrar que la solidaritat no s’atura i que és l’única sortida.

La Magic Line SJD d'aquest any s'adaptarà a totes les mesures sanitàries. Per aquest motiu, sigueu un grup d'amics, d'una empresa o una família, les inscripcions seran per equips de 2 a 6 persones. A més a més, també serà al territori d'una manera diferent als altres anys.

Els equips podran optar entre dues modalitats:

La primera, caminar per Barcelona seguint un dels 15 recorreguts marcats des de l’organització. Cada recorregut tindrà com a punt d'inici i final un centre de Sant Joan de Déu. Caminareu per Barcelona descobrint-ne els llocs en els que cuidem, gràcies al teu compromís, a les persones que més ho necessiten.
La segona modalitat, és el recorregut lliure: podeu caminar la Magic Line des de qualsevol racó del món! Abans ens haureu de notificar per on camineu i junts i juntes dibuixarem un mapa de la solidaritat que creuarà oceans.

Aviat s'anunciarà la data d'obertura d'inscripcions!

Més que mai: una Magic Line per a les persones efectades per la COVID-19
La crisi sanitària que estem vivint ha comportat conseqüències econòmiques i socials dramàtiques, especialment per aquelles persones que ja vivien una situació de vulnerabilitat. Per això, la Magic Line SJD és més necessària que mai: aquest any tots els recursos que s’aconseguiran entre tots i totes es destinaran a projectes socials dirigits a les persones que atenem i que pateixen les conseqüències de la pandèmia.

A Sant Joan de Déu ens agrada cuidar i ho hem fet abans, durant i ho seguirem fent després de la pandèmia, gràcies al compromís de totes les persones que dia rere dia ens ajuden a fer-ho. I ho farem caminant com ho hem fet sempre: sense deixar ningú enrere. Aquest any, més que mai, es reflectirà que a la Magic Line ningú competeix: tots i totes caminem junts i endavant. Magicliners, entre tots i totes tenim el repte de fer arribar la solidaritat el més lluny possible.

Activitat
Actes
Temàtica
Covid-19
Organitza
Sant Joan de Déu