Magic Line SJD

Sant Joan de Déu impulsa una nova edició d'aquesta mobilització solidària que, des de 2014, camina per un món més just i solidari i recapta finançament per a projectes socials i sanitaris.

El diumenge 20 de març de 2022 se celebra la 9a edició de Magic Line que, sota el lema 'Som el que compartim', convida a caminar per un món millor. En aquesta edició, es recuperarà l'esperit inicial perquè els equips seran més grans (d'entre 4 i 20 persones) i hi haurà sortides en grup. Tots els recorreguts proposats des de l'organització tindran un punt en comú: que passaran per algun dels centres Sant Joan de Déu, i això farà que la Magic Line arribi a nous territoris.

Aquesta mobilització, que organitza l'Obra Social de Sant Joan de Déu, va néixer amb la voluntat d'ajudar i acompanyar qui més ho necessita i, a diferència d'altres anys, aquesta edició contempla més recorreguts per diferents ciutats de tot el país, que faran la caminada el mateix dia i oferirà la possibilitat de veure i conèixer diferents paisatges. 

Els fons recaptats es destinaran a finançar projectes socials i sanitaris relacionats amb sensellarisme, salut mental, discapacitat, infància i famílies, dependència i gent gran, recerca i docència, migracions i cooperació internacional. També es pot participar en la Magic Line amb una donació.

Activitat
Altres
Temàtica
Atenció a les persones
Pobresa i exclusió
Organitza
Obra Social Sant Joan de Déu